top of page

ISÄNPÄIVÄMENU 10.11.

ALKURUUAT

Sillejä ja silakoita
Savulohimoussea ja saaristolaisleipää
Rapuskagenia, kananmunia ja merileväkaviaaria
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä fenkolia ja tillivinegrettea
Savukatkarapuja ja aiolia
Marinoituja kasviksia, oliiveja ja artisokkaa
Bruschetta
Vitello tonnato
Appelsiinisalaattia
Caesarsalaattia, parmesaania ja valkosipulikrutonkeja
Caprese, mozzarellaa, kirsikkatomaatteja ja basilikapestoa
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja balsamicosiirappia
Gorgonzolasalaatti, karamellisoitua pähkinää ja granaattiomenaa
Perunasalaattia, kapriksia, vihreää omenaa
Vihersalaattia ja vadelmavinaigretteä
Talon leipävalikoima, tuorejuustoa, vaahdotettua voita

 


 

PÄÄRUUAT

Punaviinissä haudutettua naudanposkea ja grillattuja tatteja
Paistettua merilohta ja hummerikastiketta
Kurpitsarisottoa ja parmesaania
Yrttiperunaa ja paahdettuja juureksia



 

JÄLKIRUUAT

 

Suklaakakkua, kirsikkaa ja marenkia
Pannacottaa, suolakinuskia ja mustikkaa
Juustolajitelma ja hillokkeita


 

bottom of page